Friday, June 25, 2010

Иван после 5 месеци АБРИван почна да седи самостојно на 8 месечна возраст.И неговиот развој заглави кај седењето.До три и пол години,Иван не доби никакви подобрувања во моториката.И покрај физикалната терапијата,резултатите изостануваа.
Ова е Иван после 5 месеци АБР.

No comments:

Post a Comment