Monday, November 19, 2012

Искуства со АБР од Италија

Џада, 9 години- повреда  од вакцинаМатео, 10 годиниПиетро 12 години- повреда од вакцинаАлберто 18 години- мозочно крварењеЕлена 4 години- резистентна епилепсија
No comments:

Post a Comment