Thursday, February 7, 2013

Т.Ј. во новата 2013 со нови резултати

Jануари 2013, после 22 месеци АБР  - Стапалото се спушти, без операции, без ботокс. Спазамот во коленото се ослободи . Телото доби сегменти, независна подвижност.Погледнете колку убаво се наведнува и се исправа , колку координирани движења има. Рамнотежата е далеку подобра од пред 6 месеци, се гледа колку побавно оди и колкава контрола има врз движења. Сеуште има потреба од промени во раката и ногата , но напредокот е очигледен. Инаку овој прекрасне дечко кој е убав како девојче, има и  подобрувања во говорот .И плус , многу е позгоден од лани:)Пред АБР (Искуството на мајката  можете да го прочитате тука  KLIK)После 6 месеци АБР, прооде


Лето 2012 , ги освои скалите