Friday, August 6, 2010

Подобрена функција на рацете кај дете со церебрална парализа - Фаза 4 после 24 месеци АБР

Детето на снимката има дијагноза Церебрална парализа, спастична квадрипареза.
Господин Блум , има направено неколку видеа за развојот на функијата на рацете и детално обајснето од каде доаѓаат тие подобрувања.Анализите се правени на секои 6 месеци и постојат 4 фази во тек од 2 години.

Јас ја издвоив четвртата.Доколку сакате да ги погледнете останатите 3 фази посетете
http://vimeo.com/abr


hands stage_4 full from BlyumABR on Vimeo.

No comments:

Post a Comment